Bemiddeling

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw auto te verkopen?

Bij Autobedrijf Krist bent u aan het juiste adres. Wij nemen u graag diverse taken uit handen. Wij stellen uw auto tentoon op ons terrein en op onze website. Bovendien zal uw auto op diverse advertentiesites worden geplaatst. Mochten handelaren of particuliere kopers geïnteresseerd zijn in uw auto, dan onderhandelen we voor u over de prijs.

Wilt u graag weten wat uw auto waard is?

Wij voeren graag een taxatie voor u uit. U weet dan direct op welk bedrag u kunt rekenen in geval van inruil of particuliere verkoop.

De voordelen van consignatieverkoop via Autobedrijf Krist.

Bij een consignatieverkoop geeft u ons het recht uw auto voor u te verkopen voor een voor u gunstige prijs. Consignatieverkoop van uw auto via Autobedrijf Krist biedt u diverse voordelen:

Wij nemen u werk uit handen.

Denk aan het fotograferen van uw auto en het plaatsen van advertenties op advertentiesites. Maar ook de onderhandeling met potentiële kopers en de verkoopafwikkeling voeren wij voor u uit. Wij vergroten de verkoopbaarheid van de auto.

Bijvoorbeeld door de auto grondig te poetsen en deze op een representatieve en professionele manier te fotograferen en adverteren. Wij beheren en stallen de auto voor u. U heeft geen omkijken naar de auto en bent geen parkeerplaats kwijt aan een auto die u niet meer gebruikt.

Wij adverteren voor u op de populaire websites.

Naast de plaatsing op onze eigen website, plaatsen wij uw occasion ook op:
- Autocenter.nl
- AutoSwitch.nl
- Autotrader
- Autowereld.nl
- Carid.nl
- CarTweet
- Inruilauto.nl
- Marktnet.nl
- Marktplaats
- Marktplaza.nl
- Mobiele website
- Nederland Mobiel
- Speurders

Kosten verkoopbemiddeling

Autobedrijf Krist rekent € 200,- per voertuig aan opstartkosten voor het in consignatie nemen.

Bij deze prijs is inbegrepen:

  • Een accurate waardebepaling van de auto op basis van de huidige staat.
  • Een uitgebreide fotoschoot.
  • Een passende advertentie op de hierboven genoemde lijst met advertentiewebsites.
  • Autowassen en interieur stofzuigen.

De opstartkosten betreffen een verkoopperiode van 3 maanden. Na de eerste 3 maanden rekenen wij €75,- per maand voor opslag, onkosten en advertentiekosten. Na de eerste 3 maanden zullen wij samen met u kijken waarom uw auto nog niet verkocht is en overleggen we welke stappen we kunnen nemen om dit te bespoedigen.

Bij verkoop van uw auto rekenen wij 5% van de verkoopwaarde van de auto als provisie, met een minimumbedrag van € 500,-

Aankoopbemiddeling

U bent op zoek naar een nieuwe auto?

Tijdens een eerste kennismaking kunt u uw wensen kenbaar maken. Wellicht vinden wij direct een geschikte auto voor u. Zo niet, dan struinen wij graag stad en land af om te vinden wat u zoekt. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om een super-exclusieve "classic", een leuke auto voor dagelijks gebruik of een modern wonder.

Wanneer wij voor u een geschikte auto hebben gevonden dan helpen we u graag bij het onderhandelen over de prijs.  Autobedrijf Krist beschikt over een groot netwerk en ruime kennis en ervaring in de autobranche. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een auto van goede kwaliteit krijgt en daarvoor niet teveel betaalt.